Meteen naar de inhoud
Home » Samen sporten met groepslessen in Damwoude

Samen sporten met groepslessen in Damwoude

Samen trainen is effectief en ook nog eens veel gezelliger dan alleen sporten. Zeker als dat gebeurt onder enthousiaste en gedreven begeleiding, zoals bij de groepslessen in de Lifestyle Studio van Anneke in Damwoude. Hierbij traint u op muziek met medesporters en ervaren begeleiders. Zo wordt u snel en op een leuke wijze fit en gezond.

Gezond, gezellig en uitgebreid met ons aanbod

Bij Anneke’s Lifestyle Studio heeft u de keuze uit vele opties als het gaat om groepslessen in Damwoude. Zo bieden we voor iedereen van beginner tot gevorderde wel wat wils. Een aantal voorbeelden van onze lessen zijn:

  • Les Millslessen: bodypump, bodybalance, bodyattack.
  • Freestylelessen: elke week een andere les, met een gecontroleerde opbouw en veel mogelijkheden.
  • Bootcamp trainingen in de buitenlucht.
  • Shape: een pittige aerobictraining waarbij choreografie (niet in de vorm van streetdance) een rol speelt en spieren en behoorlijk meegetraind worden.
  • Aero classics: goed voor uw conditie en coördinatie en voor degene die zich minder belastbaar voelt
  • Bodypump: trainen met (niet te zware) gewichten, ideaal voor vetverbranding en sterke spieren.
  • Yoga en Mind Fit: uw lichaam en geest in balans.

Alle groepslessen geven we op muziek. Dat is opzwepend, gezellig en maakt de oefeningen vol te houden. Tijdens alle lessen krijgt u persoonlijke aandacht. Redenen genoeg dus om u aan te sluiten bij een van de groepen voor een effectieve training!

Anneke’s Lifestyle Studio van Gerbrand Nicolai op Vimeo.

Les Mills-lessen bij Anneke’s Lifestyle Studio

Anneke’s Lifestyle Studio is uw adres voor Les Mills-lessen in Damwoude. Elke twaalf weken veranderen de programma’s, Bijelk programma heeft u genoeg tijd om de routine onder de knie te krijgen. Tegelijkertijd is er altijd sprake van afwisseling in de oefeningen. U heeft de keuze uit  verschillende lessen: van Body Balance tot de natuurlijke Body Attack. Ontdek hieronder welke les bij u past.

Bodyattack

Bij deze les traint u uw uithoudingsvermogen, kracht, houding, stabiliteit, coördinatie en behendigheid. Door middel van kracht- en stabiliteitsoefeningen wordt u fitter en sneller. We doen zowel aan cardio als oefeningen voor het bovenlichaam, de buik, rug en benen. De instructeur geeft u opties voor de intensiteit, zodat u de les op uw eigen vermogen kunt aanpassen.

 

Bodybalance

Body Balance maakt gebruik van oefeningen uit yoga, Tai Chi en pilates om houding, evenwicht en conditie te verbeteren. Tijdens deze bijzondere geest & lichaam les leert u een serie oefeningen in de vorm van simpele en uitdagende oefeningen. We eindigen de les altijd met ontspanning en meditatie.

Bodypump

Kom goed in vorm, verbrand en krijg een strak lichaam door middel van Body Pump. Hier gaat u aan de slag met gewichten om alle belangrijke spieren te trainen. Zo wordt u sterker, traint u uw spieren en krijgt u uw lichaam helemaal in vorm!

Freestyle les in Damwoude

Tijdens de freestyle les gaan we aan de slag om uw kracht en conditie te verbeteren. Anneke’s Lifestyle Studio biedt freestyle lessen in verschillende vormen aan. Sommige oefeningen zijn wat intensiever en andere oefeningen zijn meer gericht op dans en muziek. De lessen zijn voor iedereen, zowel beginnende als gevorderde sporters. Ontdek op deze pagina welke freestyle les het beste bij u past.

Aeroclassics (50+)

Speciaal voor de sportende 50-plussers onder ons biedt Anneke’s Lifestyle Studio Aero Classics. Met deze les verbetert uw conditie en coördinatie. De eerste les bestaat uit bewegen op muziek. Hier belast u uw lichaam minimaal en zult u aangenaam zweten. Bovendien krijgt u zo een goed gevoel voor ritme. Het tweede halfuur staat in het teken van uw evenwicht en spieren. De les sluit af met comfortabele stretch oefeningen.

Aerobics

Deze aerobicles les werkt met choreografie en dat maakt het pittig. Enige ervaring in “pasjes” is wel handig. Dit is dus voor de sporter die lekker bezig wil zijn. Spiergerichte oefeningen maken deel uit van de Basic Gym. Schrijf u in en ga er samen met uw mededeelnemers tegenaan.

Bootcamp

Tijdens de bootcamp gaan we met z’n allen intensief in de buitenlucht trainen. Bootcamp is een echt intensieve work-out, de perfecte combinatie van kracht, cardio, snelheid, coördinatie, behendigheid en snelheid. Kortom: de ideale manier om fitter, sterker en beter te worden. U zult al snel resultaat merken.

Intervaltraining

Cardio in combinatie en spieroefeningen in intervallen van 1:40 minuten; dat is wat intervaltraining kort gezegd is. Door deze afwisseling verbetert uw conditie sneller. Bovendien heeft het een positief effect op het afvalsysteem van het lichaam. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze les meedoen omdat het niveau makkelijk aan te passen is en omdat je één oefening tegelijk doet. Een heel toegankelijke les.

Perfect Pilates

Door middel van oefeningen, gericht op onze interne unit, werken we aan uw kracht, lenigheid en stabiliteit. Niet alleen van ledematen, maar vooral van het centrum van uw lichaam. Onderrug, buik, bekkenbodem en middenrif worden getraind in de lessen. Dit werkt heel goed voor de buik, rug, schouders en houding.

Xcore

Dit is een les van 45 minuten die gericht is op je kern. Buikspieren, rugspieren, de schoudergordel en heupen/billen. Du muziek is heerlijk, house en trendy. De bewegingen worden gedaan met behulp van een xcore- buis, gevuld met grit. Door deze te bewegen moeten je core spieren wel aanspannen en stabiliseren. Het is een goede training , op een prima intensiteit.

Dit is een echte “Anneke-workout” 🙂

Meer weten of inschrijven?

Niet alle lessen lopen het hele jaar door en soms komen er nieuwe lesvormen bij. Houd daarom onze pagina aan groepslessen goed in de gaten. Wilt u meer informatie over onze groepslessen in Damwoude ? Stel dan uw vraag via het contactformulier op de website of bel ons op tel. 06-10584365. Wij hopen u snel te zien in onze sportstudio of tijdens onze buitenlessen.