Meteen naar de inhoud
Home » Tarieven

Tarieven

Abonnement per maand :

  • 1x per week € 29.50
  • Onbeperkt € 35.00
  • Jongeren t/m 23 jaar € 27,50

Het bedrag wordt per automatische incasso 1 x per maand afgeschreven van je bankrekening. Alle abonnementstarieven worden in termijnen afgeschreven. Bij de eerste inschrijving wordt het inschrijfgeld (eenmalig € 10,00 en de volgende restant van een gebroken maand) ook verrekend.

Het is ook mogelijk incidenteel lessen te volgen. Je betaalt dan. € 10,00 per les. Dit kan niet structureel.

De hoogte van de bijdrage is gebasseerd op ruim 10 maanden, waarbij dus rekening wordt gehouden met de vakantiemaanden. Het is daarom niet mogelijk tijdens de vakantiemaanden de bijdragen tijdelijk op te schorten.

Beëindiging abonnement

Opzeggen kan een maand voor de eerstvolgende betaling. Er is 1 maand opzegtermijn. Bij niet-tijdig opzeggen wordt uw abonnement automatisch verlengd. U kunt opzeggen met het uitschrijfformulier wat u op deze pagina vindt en een persoonlijke mail wordt ook gewaardeerd.. Dit mag u printen en afleveren in Damwoude ( bij de zaal in niet in het postvak wat ik niet gebruik). Dan zal de beëindiging ingaan. (Als u bv. in augustus wilt stoppen, dan betaalt u nog over september en daarna wordt u uitgeschreven.)

Banknummer Anneke’slifestylestudio: NL 24 RABO 0122174518

Bent u het niet eens met het afschrift, wilt u dan contact opnemen en niet zelf het geld storten? Bij onterechte stortingen wordt 10 euro in rekening gebracht.

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven? Gebruik dan dit formulier.