Meteen naar de inhoud
Home » Samen sporten met groepslessen in Damwoude » Intensieve trainingen

Intensieve trainingen

Anneke’s Lifestyle Studio biedt voor ieder wat wils, of u nu beginner of een ervaren sporter bent. Wanneer u liever intensief bezig bent, kunt u deelnemen aan onze intensieve trainingen in Damwoude. U heeft de keuze uit shape, bootcamp, interval training en spinning. Lees hieronder meer over deze sportprogramma’s. Vanuit less mills, zijn Body attack en bodypump eveneens intensieve trainingen!!( hieronder niet beschereven maar onder het kopje less mills te vinden)

Shape

Deze aerobicles gaat aan de slag met choreografie. Enige ondergrond hierin is daarom wel handig. Spiergerichte, shapende, oefeningen maken deel uit van Shape.Er wordt niet gesprongen in deze les. Schrijf u in en ga er samen met uw mededeelnemers tegenaan.

Bootcamp

Tijdens de bootcamp gaan we met z’n allen intensief in de buitenlucht trainen. Bootcamp is een echt intensieve work-out, de perfecte combinatie van kracht, cardio, snelheid, coördinatie, behendigheid en snelheid. Kortom: de ideale manier om fitter, sterker en slanker te worden. U zult ongetwijfeld al snel resultaat merken.

Interval training

Cardio in combinatie en spieroefeningen in intervallen van 1:30 minuten, dat is wat interval training kort gezegd is. Door deze afwisseling verbetert uw conditie sneller. Bovendien heeft het een positief effect op het afvalsysteem van het lichaam. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze lessen meedoen omdat het niveau makkelijk aan te passen is en u steeds maar één oefening tegelijk doet.