Reviews

Het Bizbook van Mevrouw Kroodsma in Holwerd laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Anneke's Lifestyle Studio
0
26 beoordeling(en)
  • Anita van Kammen
    08-02-2017 13:32
    Oktober 2016 gestart met cursus gezond en effectief afvallen. En of dat effectief was ik ben 9 kilo afgevallen. Nu iedere week 2 keer per week sporten. Helemaal blij met Anneke's Lifestyle Studio. En we zetten gewoon iedere week weer door. Anneke bedankt voor je persoonlijke aandacht.
  • Tryntsje Scheffer
    08-02-2017 13:32
    Het is een gezellige sportschool Lifestyle Studio goede lessen updodate ik ben al heel wat jaartjes lid dus allemaal naar Lifestyle Studio naar ANNEKE
  • Tryntsje Scheffer
    08-02-2017 13:31
    Anneke's Lifestyle Studio is een leuke gezellige maar vooral goede instructrice veel lof ik sport al een aantal jaartjes bij haar.
  • Sanne R.
    29-06-2016 22:25
    Altijd heerlijke fanatieke lessen bij Anneke! Een goeie begeleiding en uitleg en ze weet je altijd weer op te zwepen als je moe bent. Altijd zin in haar ontzettend leuke lessen, erg motiverend! Ga zo door Anneke!
  • Tjitske Tania
    15-06-2016 22:32
    Ik sport nu een aantal jaren met veel plezier bij Anneke. Ik doe regelmatig mee aan bodyattack, grit strenght, bodypump en bootcamp: Anneke is van alle markten thuis en geeft alle lessen met volle overtuiging en aanstekelijke energie! Haar kennis over lichaam en geest is eindeloos en deelt hier dan ook regelmatig interessante feitjes over. Voor zowel de minder regelmatige als de bloedfanatieke sporter is Anneke's Lifestyle Studio een absolute aanrader!
  • Wopkje Bergmans
    09-06-2016 11:38
    nei in soad positive ferhalen fan in freondinne ha ik yn febrewaris 2016 de stoute skuon onlutsen en bin fol entûsjasme oan de kursus "effectief en gezond afvallen" begûn. it wie foar my in "gouden greep" om ûnbeheind te sporten en op freed mei it ploechje earst te sporten en dêrnei ûnder it genot fan in kopke kofje of tee yt- en drinkadfys fan anneke te krijen. ek krigen wy resepten en artikels oer sûkers en koalhydraten ensfh. it fielde net-'lijnen", mar it ytpatroan feroarje, gjin light produkten mear, mar wer echt en sûn ite.....mei bygelyks boerebûter. hearlik! en dat alles ûnder anneke har motivearjende lieding. sy jout altyd opsjes,sawol foar de bettere-de minder goeie sporters,yn de sportlessen, mar boppedat hat se each en ear foar eltsenien.... in echte oanrieder!!!
  • Renny De vries
    25-05-2016 22:25
    Ik train nu sinds 3 jaar bij Anneke. Bodybalance pump is mijn favoriete lees. Lekker zweten met de groep. We slepen elkaar er door. Met de hulp van Anneke ben ik 40 kg afgevallen. Dat is niet even niks. En dan deze week krijg ik een buikwandcorrectie. Als ik straks weer fit genoeg ben kom ik zeker weer bij Anneke naar de pump les. Dikke pluim!
  • HARRIET Hoekstra
    18-05-2016 12:14
    Super enthousiaste instructrice met kennis van zaken. Lekkere muziek om lekker op te knallen.
  • Anna Torensma
    22-04-2016 11:59
    Ik heb bij Anneke de cursus gezond en effectief afvallen gevolgd. Ik heb veel bij geleerd over gezond eten. Ik stond er versteld van hoeveel suiker we eten, zonder dat we dit zelf door hebben. Naast de cursus op vrijdagochtend, kon ik onbeperkt sporten. Hier heb ik gebruik van gemaakt en daardoor heb ik ontdekt dat ik de lessen bodybalance en bodypump super leuk vind. Anneke's lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Ik zou iedereen aanraden om bij haar te gaan sporten, met het brede aanbod zit er voor iedereen wel wat bij!
  • Antje Hoekstra
    08-04-2016 22:05
    De combinatie van sport en voedingsadviezen is super leuk. Ik heb er erg veel aan!!!!
  • Hendrika Hendrika van Duinen
    01-04-2016 01:25
    Anneke's Lifestyle Studio geeft kwalitatief zeer goede lessen. Ik volg al 7 jaar haar lessen met veel plezier. Onder andere bodybalance, pilates en yoga. Goede, prettige en ontspannen sfeer. Met daarin veel ruimte voor persoonlijke groei. Kleinschalige, intieme opzet en zeer voordelige abonnementskosten.
  • Janke Douma
    22-03-2016 22:44
    Al jaren lid. Met een altijd enthousiaste en fanatieke anneke is het elke keer weer een goede training.
  • Hilda Veendorp
    01-03-2016 11:42
    Alle lessen van anneke vindt ik geweldig. Al ben je nog zo moe je komt herboren weer thuis! Ze neemt haar enthousiasme mee naar mijzelf, bij de yoga doe ik nu sinds kort en ik ben mij bewust geworden van de rust en ontspanning in mijn lichaam en lijf. In 1 woord fantastisch!
  • Eke Folkerts
    12-02-2016 06:51
    Goede begeleiding bij de Spinning lessen!
  • JONTSJE Bos
    11-02-2016 13:23
    De senioren zijn super.Het is gewoon zo goed.
  • Sieke Olivier
    05-02-2016 20:04
    Ik volg bij Anneke op de maandagavond Perfect pilates. Een les speciaal voor buik, rug en bodembekkenspieren. Een heerlijke les alles komt aan bod en je merkt na een poosje dat het begint te werken sterkere rug en buik spieren. Daarnaast volg ik ook de interval training, 1,5 minuut bezig in het circuit ( dit is voor de spieren ) en daarna 1,5 minuut conditie werk ( dit is voor de cardio). Een intensieve les die veel voldoening geeft.
  • Dick Olivier
    05-02-2016 16:23
    Ik volg verschillende lessen per week bij Anneke en daar hoort o.a Grit Strenght bij. Mijn ervaring is zeer positief. Het is een zeer onderhoudende training, daar bedoel ik mee dat deze intensief en goed georganiseerd is en met veel kundigheid en overgave wordt gegeven. Ik volg ook regelmatig de Spinning lessen,welke ook van een hoge kwaliteit zijn. Ik spreek hierbij uit ervaring, omdat ik op een andere sportschool Spinning les heb gehad.Het is jammer dat hier te weinig gebruik van wordt gemaakt. Het is zeker een aanrader.
  • Ada Kanger
    04-02-2016 14:04
    Ik vind het geweldig ,het is gevarieerd en ik voel me fit als ik weer thuis kom.
  • Anke Hoekstran-rondaan
    03-02-2016 04:24
    Heerlijk gesport , lekker ontspannend. Zie er iedere week weer even naar uit.
  • Martha Meulenaar
    03-02-2016 01:25
    Prachtige bodybalance les anneke doet het erg goed en is enthausiast
  • Wijnand Terpstra
    02-02-2016 23:19
    Vanavond intervaltraining op het programma. Weer een fijn uurtje gesport! Leuke groep, fanatiek. Het levert meer energie op dan het kost!!
  • Gretha Praamstra
    29-01-2016 11:55
    Enthousiaste en energieke lesgeefster. Een intervaltraining meegedaan. Lekker pittig ,precies wat ik zocht.
  • Bart Van der Sloot
    28-01-2016 22:53
    De deelnemers kijken in de grote wandspiegels. Uit de boxen klinkt lekkere muziek. SPINNING bij Anneke's Lifestyle Studio start in een prettig tempo. De weerstand loopt wat op, het ritme stimuleert. Zitten en staan, licht en zwaar, langzaam en snel. Het programma is afwisselend, de muziek wisselt in volume en tempo. Anneke voert al fietsend de sporters door het programma. En net als je denkt aan opgeven, sleept zij je er doorheen. Een GEWELDIG uurtje sport op de donderdag. Zaterdag ga ik weer!!!
  • Rob Van Leeuwen
    28-01-2016 15:58
    Fantastische oefeningen! En nog erg leuk ook. Ook erg nuttig om lenig te blijven en je conditie op peil te houden. Gek eigelijk dat zo weinig mannen meedoen. Ook voor hen een aanrader. Rob
  • Anneke Annekes kroodsma
    28-01-2016 12:05
    Het wassen een pittige attracties
Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site